Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Άγκερ: «Γι’ αυτό έφυγα απ’ τη Λίβερπουλ»

Λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων με τον Μπρένταν Ρότζερς αποχώρησε απ' τη Λίβερπουλ ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο Δανός αμυντικός, πάντως, πέταξε «καρφί» για τον πρώην προπονητή του στο Νησί.

Άγκερ: «Γι’ αυτό έφυγα απ’ τη Λίβερπουλ»
Την όχι και τόσο καλή σχέση του με τον Μπρένταν Ρότζερς… επιβεβαίωσε ο Ντάνιελ Άγκερ. Ο Δανός αμυντικός που αποχώρησε το καλοκαίρι απ’ την Λίβερπουλ, λόγω του ότι δεν υπολογιζόταν, τόνισε πως με τον Βορειοϊρλανδό προπονητή δεν υπήρχε… σημείο επαφής για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν εκτιμούσε την προσφορά του στον αγγλικό σύλλογο!

«Δεν ήμασταν στην ίδια… γραμμή εγώ και ο προπονητής. Στο μεγαλύτερο μέρος απ’ την περσινή χρονιά. Υπήρχε απόσταση μεταξύ μας που εν τέλει ήταν αρκετή… Αισθάνομαι πως δεν εκτίμησε τα όσα προσέφερα στην ομάδα και όταν νιώθεις έτσι, είναι η ώρα που πρέπει να προχωρήσεις.

Ενδεχομένως το ότι δεν είχαμε σημείο επαφής να οφείλεται στο ότι ήμουν ανέκαθεν ευθύς. Λέω τα πράγματα όπως είναι και πάντα ευελπιστώ και οι άλλοι να κάνουν το ίδιο προς εμένα. Ίσως και ‘να ναι λάθος που έχω τέτοια προσμονή…

Μπορεί, πάντως, να μην λειτούργησαν τα πράγματα μεταξύ μας, ωστόσο είναι ένας πάρα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής»
, ήταν τα λόγια του διεθνούς στόπερ σε Μέσο της πατρίδας του (αγωνίζεται πλέον στην Μπρόντμπι)! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: