Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΕΚ του Κυπέλλου!!

Την ομάδα που θα ψάξει τις πρώτες αποδείξεις των βλέψεων της ΑΕΚ στο Κύπελλο διάλεξε ο Τραϊανός Δέλλας. Με όλα σχεδόν όλα τα όπλα της θα πάει η «Ένωση» στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό.

Η ΑΕΚ του Κυπέλλου
Στην τελική ευθεία για το πρώτο σημαντικό ματς της φετινής σεζόν μπαίνει η ΑΕΚ.

Χωρίς απουσίες (πλην της γνωστής του Μπρέσεβιτς που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα) η «Ένωση» προπονήθηκε ελλείψει απροόπτων και τη Δευτέρα.

Έτσι, ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευχέρεια να διαλέξει την καλύτερη δυνατή αποστολή για το κρίσιμο (αν και πρώτο του ομίλου) παιχνίδι με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο.

Ο «Κολοσσός» θα έχει διαθέσιμα όλα τα μεγάλα του όπλα και μαζί τη δυνατότητα να κατεβάσει τη (φαινομενικά κλειδωμένη) ενδεκάδα με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Πεταυράκη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Μπακάκη στην άμυνα, τους Κορδέρο-Ανάκογλου στα χαφ και την τριάδα Μπαρμπόσα-Μάνταλου-Πλατέλλα πίσω από τον Αραβίδη.

Όλοι αυτοί, όπως και η υπόλοιποι που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή θα προπονηθούν το μεσημέρι της Τρίτης (12:00) και κατόπιν θ’ αναχωρήσουν για την Αλεξανδρούπολη. Εκεί όπου αναμένεται να τύχουν για μια ακόμα φορά θερμής υποδοχής, την οποία θ’ ανταποδώσουν με την παρουσία των Μάνταλου και Μπαρμπόσα σε εκδήλωση της ORIGINAL Κομοτηνής.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (απ' όπου απουσιάζουν μονάχα οι Σοϊλέδης, Σβάρνας και Τσεβάς) αποτελείται από τους εξής: Ανέστη, Π. Ντούνη, Ανάκογλου, Γεωργέα, Γροντή, Λαμπρόπουλος, Μπακάκη, Σαρρή, Κολοβέτσιο, Φαγέ, Ζόριτς, Ντακόλ, Πεταυράκη, Κορδέρο, Ρόβα, Αραβίδη, Μάνταλο, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα και Μ. Ντούνη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: