Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Τους εκθέσαμε»

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως με το υποτιτλισμένο βίντεο του «Παράγκα και Όραμα», εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό και τις μεθόδους του στην συνάντηση με τον Χιου Ντάλας.

«Τους εκθέσαμε»
Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τα όσα έγιναν στη σημερινή πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων όλων των ομάδων με τον Χιου Ντάλας για τη διαιτησία.

Οι εκπρόσωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στη συνάντηση αυτή, οι κκ. Βρέντζος και Γιαννίκος, παρουσίασαν το τελευταίο βίντεο του… περιοδικού «Παράγκα και Όραμα» το οποίο προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Σε αυτό είχαν βάλει αγγλικούς υπότιτλους για να μπορεί ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής να αντιληφθεί το περιεχόμενό του.

Ο Χιού Ντάλας απλώς σχολίασε… «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για να μη δώσω σε κάτι τέτοιο καμία αξία», αποφεύγοντας να αναφέρει κάτι άλλο.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι με την κίνηση αυτή εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό και τις μεθόδους του, θεωρώντας ότι «οι πράσινοι χρησιμοποιούν το ‘’Παράγκα και όραμα’’ για να πιέσουν και να εκβιάσουν διαιτητές».

Στην εισήγηση του ο Χιού Ντάλας τόνισε ότι θεωρεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στα τοπ της Ευρώπης, το επίπεδο διαιτησίας πολύ καλό και πρόσθεσε ότι θα κινηθεί –αρχικά- για να εξασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των παικτών και να μην υπάρχει καμία πίεση προς τους διαιτητές. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: