Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

«Χτυπάει» Σιαλμά, θέλει και Σφακιανάκη!!


Νέα επαφή με τον Δημήτρη Σιαλμά είχε ο Γιώργος Γαλανός και φαίνεται πως το θέμα πάει καλά για τον Άρη. «Κρούση» στον Στέλιο Σφακιανάκη έκαναν οι «κίτρινοι».

«Χτυπάει» Σιαλμά, θέλει και Σφακιανάκη
Η ήττα (3-0) του Άρη από τον Καμπανιακό ανάγκασε τους ανθρώπους της ομάδας να επισπεύσουν τις διαδικασίες για ενίσχυση της ομάδας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συναντήθηκε με τον Γιώργο Γαλανό λίγες ώρες μετά το αποτέλεσμα-σοκ για την δεύτερη αγωνιστική της Football League και συμφώνησαν πως το ρόστερ χρειάζεται κάποιες προσθήκες και οι εξελίξεις είναι άμεσες.

Ο Γιώργος Γαλανός μίλησε με τον Δημήτρη Σιαλμά και προσέφερε τα λεφτά που είχε ζητήσει σε προηγούμενη επαφή ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πλατανιά που έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα άκουσε. Ακόμη, φημολογείται ότι ο παίκτης θα μεταβεί εκτός απροόπτου αύριο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει, ενώ είναι πιθανόν να μπει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Άρης έκανε πρόταση στον Στέλιο Σφακιανάκη και ο 38χρονος μέσος θα δώσει την απάντηση του την Τρίτη (23/9). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: