Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«Ήταν σκληρό το ματς της ΑΕΚ, αλλά…»

Σκληρό χαρακτήρισε τον τρόπο παιχνιδιού του Παναιγιάλειου κόντρα στους παίκτες της ΑΕΚ, ο Κώστας Παναγόπουλος. Ο προπονητής Λάρισας, πάντως, τόνισε πως έτσι είναι η Football League.

«Ήταν σκληρό το ματς της ΑΕΚ, αλλά…»
Πολύ δυνατός, έως και σκληρός ήταν ο τρόπος παιχνιδιού Παναιγιάλειου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Παναγόπουλος.

Ο τεχνικός της Λάρισας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη, σχολίασε πως "αυτή είναι η Football League".

Επίσης, αναφέρθηκε στη νικηφόρα πρεμιέρα της ΑΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριά, αλλά και στο αν η ομάδα του είναι το φαβορί της ανόδου στη Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ματς με τον Απόλλωνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν: «Εμείς δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας. Ο Απόλλωνας μπήκε για να κλειστεί πίσω και να μας χαλάσει το παιχνίδι όσο μπορεί. Εμείς όμως μείναμε σταθεροί στο πλάνο μας και τα καταφέραμε».

Για το αν η ΑΕΛ μπορεί να εξασφαλίσει την άνοδο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Στα χαρτιά είμαστε ναι μεν το φαβορί αλλά θα έχουμε δύσκολους αγώνες. Το πρωτάθλημα θα είναι ένας μαραθώνιος. Του χρόνου θέλω να πιστεύω, βέβαια, πως θα είμαστε στην Α’ Εθνική».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι κάτι το άλλο ο κόσμος μας. Οι οπαδοί της ΑΕΛ στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα και στα εύκολα και το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να τους κάνουμε ακόμη πιο χαρούμενους».

Για το αν έχει δίκιο η ΑΕΚ για όσα διαμαρτύρεται: «Αν και δεν είδα το ματς, ξέρω πως η Β’ εθνική είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο δεν ξεχωρίζει η τεχνική. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ίσως να το χαρακτήριζα και σκληρό. Αυτή, όμως, είναι η Β’ Εθνική. Η ΑΕΚ έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και θα πρέπει να βιώσει αυτή την κατάσταση και τις όποιες δυσκολίες, ώστε να φτάσει με αξιώσεις στην Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: