Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Μπήκαν Λοτζέσκι-Κατσίβελης!

Ευχάριστα στον Ολυμπιακό με Λοτζέσκι και Κατσίβελη, που ακολούθησαν μέρος της σημερινής προπόνησης και τέθηκαν ουσιαστικά στη διάθεση του Μίλαν Τόμιτς ενόψει Βαλένθια. Καμία εξέλιξη με προπονητή.

Μπήκαν Λοτζέσκι-Κατσίβελης
Με τους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη κανονικά στην αποστολή θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός για την Βαλένθια, ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στις «νυχτερίδες» τη προσεχή Πέμπτη (16/10). Οι δύο παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών σε αχίλλειο τένοντα και οσφυϊκή μοίρα αντίστοιχα, ακολούθησαν σημαντικό μέρος της προπόνησης της Τρίτης (14/10) αφού νιώθουν καλύτερα και ο Μίλαν Τόμιτς μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» που θα προπονηθούν και το πρωί της Τετάρτης στο ΣΕΦ και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την ισπανική πόλη, θα… περιοριστούν στις τρεις γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου και δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πιο φορμαρισμένου παίκτη τους (Λοτζέσκι), αλλά και του νεαρού γκαρντ, που αποτελεί μία καλή λύση για «ανάσες» στους υπόλοιπους.

«Προέχει η Βαλένθια»

Από εκεί και έπειτα, στο μείζον θέμα των ημερών που είναι αυτό του αντικαταστάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία, δεν σημειώθηκε καμία ουσιαστική εξέλιξη. Στον Ολυμπιακό έχουν εστιάσει στο πως η ομάδα θα μπει νικηφόρα στον 4ο όμιλο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας και οι όποιες εξελίξεις έχουν μετατεθεί για την προσεχή Παρασκευή και μετά. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, επιβεβαίωσε σε τούρκο δημοσιογράφο πως ένας από τους προπονητές που έχουν προταθεί είναι και ο Ορούν Ενέ, την ώρα που ο Βενσάν Κολέ έκανε μία –ανεπιτυχή όπως όλα δείχνουν- προσπάθεια να πείσει το Στρασβούργο να τον αφήσει ελεύθερο για να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό.

Η αναζήτηση των διοικητικών ηγετών της ομάδας λοιπόν συνεχίζεται, την ώρα που «ανοικτό» παραμένει το ενδεχόμενο της μονιμοποίησης του Μίλαν Τόμιτς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: