Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αυτογκόλ για …Όσκαρ o Ντέντε!! (video)

Την παράσταση για τους λάθος λόγους έκλεψε ο  Ντέντε στη βαριά ήττα 0-3 της Κρουζέιρο από την Φλαμένγκο για την  28η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο.
Ο αμυντικός της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο της νίκης της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο με ένα αυτογκόλ που κάλλιστα μπορεί να πάρει τον τίτλο του εντυπωσιακότερου της χρονιάς στο πρωτάθλημα της χώρας της σάμπα.
Μόλις είχε συμπληρωθεί το 15ο λεπτό και οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση  πιάνοντας απροετοίμαστη την άμυνα της Κρουζέιρο. Η σέντρα βγήκε από δεξιά και ενώ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Φάμπιο είχε βγει στο ύψος της μικρής του περιοχής  και ήταν έτοιμος να μαζέψει τη μπάλα ο Ντέντε με ακροβατική προβολή την έστειλε  στα δίκτυα λίγο κάτω από στη συμβολή των δοκαριών. Σημείο στο οποίο ακόμα και αν ο τερματοφύλακας της ομάδας του ήταν στη θέση του σίγουρα θα αδυνατούσε να  αντιδράσει
Αυτή η απόλυτη έλλειψη συνεννόησης  των δύο παικτών κόστισε ακριβά στην Κρουζέιρο που απέτυχε να ανακάμψει στη συνέχεια δέχθηκε δύο ακόμα γκολ , γνώρισε την ήττα και πλέον η 2η Ιντερνασιονάλ.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: