Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επιστρέφουν… μαζί!!

Την Κυριακή (19/10) ο Πλατανιάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Skoda Ξάνθη στα Περιβόλια και η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη (15/10). Δείτε αναλυτικά τις τιμές τους.

Επιστρέφουν… μαζί
Μετά από δύο κενές εβδομάδες, η Σούπερ Λίγκα ξεκινά! Ένα από τα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, είναι και αυτό ανάμεσα σε Πλατανιά και Skoda Ξάνθη.

Με αφορμή το εν λόγω ματς στα Περιβόλια, η ΠΑΕ των Κρητικών εξέδωσε οδηγίες σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων. Από πού μπορεί να τα προμηθευτεί ο κόσμος, τι ώρες και τις τιμές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από αύριο, Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στις 18.15, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ) και από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά, καθημερινά έως και το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

Εισιτήρια θα διατίθενται και απογευματινές ώρες στα Χανιά (Official Store), την Πέμπτη 16/10 και την Παρασκευή 17/10, από τις 18.00 έως τις 21.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
- Θύρες 1 & 2: 15 ευρώ
- Θύρα 3: 10 ευρώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: