Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Διαψεύδει για… Εβρά, ο Σουάρες!!

Ουδέποτε έκανε ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά ο Λουίς Σουάρες, όπως ο ίδιος υποστήριξε με δηλώσεις του. «Δεν ένιωθα σαν ποδοσφαιριστής», τα λόγια του 27χρονου επιθετικού για την τιμωρία του.

Διαψεύδει για… Εβρά, ο Σουάρες
Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την επίσημη επιστροφή του Λουίς Σουάρες στα γήπεδα. Με αφορμή το εν λόγω γεγονός, ο Ουρουγουανός επιθετικός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.

Εκτός των άλλων, ο 27χρονος σούπερ-σταρ αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει με την συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνοντας ωστόσο πως η ρατσιστική επίθεση στον Πατρίς Εβρά το 2011 ήταν ένα ψέμα.

«Όταν ζητάω συγνώμη είναι επειδή έχω μετανιώσει για κάτι. Μερικές φορές ωστόσο μ’ έχουν κατηγορήσει για πράγματα που δεν ισχύουν, όπως το ρατσιστικό συμβάν. Κατηγορήθηκα χωρίς στοιχεία και αυτό με στενοχώρησε. Στις άλλες μου ενέργειες που είχα όντως λάθος, το αποδέχτηκα και ικέτεψα για συγχώρεση», ήταν η τοποθέτηση του άσου των Καταλανών.

Επιπλέον, υποστήριξε πως η μεγάλη απουσία του -λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε- από την αγωνιστική δράση, τον έκανε να αισθάνεται ως ξένος.

«Οι πρώτοι δύο μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι επειδή δεν ένιωθα σαν ποδοσφαιριστής. Αυτό ήταν το χειρότερο σημείο που με πόνεσε περισσότερο», ήταν τα λόγια του Σουάρες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: