Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επιστροφές στον ΠΑΟΚ!!

Συν τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μακ, Κουλούρης, Πόζολου, Δεληγιαννίδης) βρέθηκαν την Τρίτη στο προπονητικό του ΠΑΟΚ. Έτοιμοι οι Παπαδόπουλος, Μαντούρο. Στον δρόμο της επιστροφής ο Φακούντο Περέιρα.

Επιστροφές στον ΠΑΟΚ
Επέστρεψαν οι τέσσερις από τους διεθνείς του ΠΑΟΚ. Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του Ρόμπερτ Μακ, που είχε ενσωματωθεί στην Εθνική Σλοβακίας και αγωνίστηκε στα νικηφόρα ματς με Ισπανία (2-1, εντός), Λευκορωσία (3-1, εκτός).

Το ίδιο συνέβη και με τους Ευθύμη Κουλούρη, Στέλιου Πόζογλου, Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Οι συγκεκριμένοι ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, ενώ ο 23χρονος εξτρέμ έκανε αποφόρτιση.

Οι ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν ασκήσεις τακτικής με παιχνίδι σε μικρό χώρο και κυκλοφορία με μία και δύο επαφές με την μπάλα.

Συμμετείχαν δίχως πρόβλημα οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Χέντβιγκες Μαντούρο, ενώ ο Φακούντο Περέιρα ακολούθησε ειδικό ασκησιολόγιο για επανέλθει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν δώσει ραντεβού για την Τετάρτη (15:10) στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: