Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Στα κορυφαία ταλέντα ο «πράσινος» Λάμπρου! (video & pics)

Μεγάλη αναγνώριση τόσο για τον Λάζαρο Λάμπρου όσο και για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καθώς η «Guardian» συμπεριλαμβάνει τον 17χρονο ποδοσφαιριστή στα κορυφαία ταλέντα του κόσμου!

Στα κορυφαία ταλέντα ο «πράσινος» Λάμπρου! (video & pics)
Το… μποστάνι του Παναθηναϊκού δεν σταματά να βγάζει νέα εξαιρετικά ταλέντα, τα οποία όχι μόνο στηρίζουν με τις ικανότητες τους τον σύλλογο, αλλά του αποφέρουν χρήματα με μια πιθανή τους πώληση.

Ακόμη, όμως, μία τρανή επιβεβαίωση για το πόσο καλή δουλειά γίνεται στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» είναι τα κατά καιρούς αφιερώματα για τα ποδοσφαιρικά «διαμάντια» που δούλευαν στην Παιανία και τώρα στο Κορωπί, όπως αυτό του «Guardian».

Οι Άγγλοι δεν ασχολήθηκαν τυχαία με κάποιους ταλαντούχους παίκτες, αλλά με τους κορυφαίους 40 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές του κόσμου που γεννήθηκαν το 1997, συμπεριλαμβανομένου του Λάζαρου Λάμπρου.

Ο 17χρονος άσος των «πράσινων» θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το μονοπάτι των Καπίνο και Μαυρίας, και να γίνει το επόμενο «next best thing» του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε το 2011, αφού είχε ολοκληρώσει τρεις σερί σεζόν πρώτος σκόρερ των νεαρών τμημάτων των Πόντιων Κατερίνης. Πέρυσι σημείωσε περισσότερα από 20 γκολ με την U-17 του συλλόγου, είτε παίζοντας ως επιθετικός είτε πίσω από από τον σέντερ φορ.

Η ηλεκτρονική έκδοση της ιστορική εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ταλαντούχο επιθετικό: «Έχει μεγάλη διορατικότητα και πάντα ψάχνει να βρει την τέλεια πάσα, κυρίως με το δεξί του πόδι. Δεν φοβάται να κάνει κόλπα ακόμα και όταν σχεδόν πάντα παίζει με μεγαλύτερους αντίπαλους.

inner

Έχοντας εντυπωσιάσει με τη δεξιοτεχνία του και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Μάρτιο
».

Ο Λάμπρου, ο οποίος το 2011 είχε προτιμήσει το «τριφύλλι» έναντι των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, εντυπωσιάζει με τις δεξιότητες του κάτι που φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο:













*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: