Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Σε αυτούς «ποντάρει»

Ικανοποιημένος από την άνοδο των Πράνιτς, Καρέλη και Μπούι, όπως και με την επάνοδο του Μάρκους Μπεργκ, παρουσιάζεται ο Γιάννης Αναστασίου εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού.

Σε αυτούς «ποντάρει»
Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί βελτιωμένος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάζεται ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έχει αρκετούς και σημαντικούς λόγους για να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Όλο αυτό το διάστημα – που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Ελλάδα – ο 41χρονος δούλεψε σε αυτά που θέλει να περάσει στους παίκτες του.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των κρίσιμων αγώνων με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό, αλλά πριν υπάρχει το εντός έδρας με τον ΟΦΗ.

Στο Κορωπί επέστρεψε ο Πράνιτς, ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά με την Κροατία, ενώ ανεβασμένος είναι και ο Καρέλης που σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας και χθες προσπαθούσε να βοηθήσει τη «γαλανόλευκη».

Παράλληλα, αγωνιστική άνοδο έχει σημειώσει και ο Μπούι, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους στο φιλικό του «τριφυλλιού» με την Μπασακσεχίρ. Τέλος, ο Αναστασίου περιμένει και την επιστροφή του Μάρκους Μπέργκ, ο οποίος θα προσφέρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: