Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Περιμένουν εξελίξεις για τα χρέη!!

Ivan-Savvidis
Σύντομα αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή το θέμα των οφειλών των εταιρειών, που αφορά άμεσα και τις ΠΑΕ.
Ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον Ιβάν Σαββίδη από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ είναι αυτό των χρεών της ΠΑΕ. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» και οι συνεργάτες του θέλουν να λύσουν το πρόβλημα που χρόνια ταλανίζει την ομάδα και αν βγάλουν από πάνω της τον «βραχνά» των χρεών.
Έτσι, όπως είναι φυσικό παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον τις εξελίξεις που αφορούν τις συζητήσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και κυρίως το κομμάτι που αφορά τις οφειλές των εταιρειών, που περιλαμβάνουν φυσικά και τα χρέη των ΠΑΕ.
Όπως αναφέρεται, είναι εξαιρετικά πιθανό το εν λόγω ζήτημα να τεθεί υπό συζήτηση στη Βουλή, όπου πλέον θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα και κατά πόσο όσα έχουν κατά καιρούς πληροφορηθεί οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ευσταθούν.
Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν περιμένουν να μάθουν κι επίσημα τι ποσοστό των χρεών θα σβηστεί και εν συνεχεία σε πόσες δόσεις θα μπορεί να γίνει ο διακανονισμός. Οπότε, με την άφιξη του Σαββίδη στη συμπρωτεύουσα τις προσεχείς ημέρες, καθώς έχει προγραμματιστεί και η Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα (20/10), αναμένεται να «τρέξει» μεταξύ άλλων και το θέμα των χρεών.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: