Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Έτσι τους… ντόπαρε!!!

Πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιγιάλειο ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε ένα εκπληκτικό βίντεο στους παίκτες του, οι οποίοι «ανέβηκαν» ψυχολογικά και μπήκαν για να παλέψουν στο… ρινγκ του Αιγίου.

Έτσι τους… ντόπαρε!
Τον τρόπο για να κάνει τους ποδοσφαιριστές του να μπουν και να… παλέψουν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Αιγίου βρήκε ο Τραϊανός Δέλλας.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», ο Έλληνας τεχνικός και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ έφτιαξαν ένα βίντεο με ένδοξες στιγμές του παρελθόντος του συλλόγου, στο οποίο έβαλαν ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι από την ταινία του «Ρόκι» με τίτλο «Gonna fly now» (θα πετάξουμε τώρα).

Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν με τα όσα έβλεπαν στο βίντεο και ο 38χρονος προπονητής κατάφερε να περάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνίζονται και να τιμούν τη φανέλα με τον δικέφαλο.

«Το επόμενο κομμάτι της ιστορίας, είστε εσείς», είπε ο Δέλλας στους παίκτες. Αυτό δείχνει ότι στην «Ένωση» δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και θέλουν να βρίσκουν κάθε τρόπο για να «φτιάχνουν» τους παίκτες, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για την πρεμιέρα της Football League – ενός πρωταθλήματος που εκτός από ανταγωνιστικό θυμίζετε και το σκληρό παιχνίδι του.

Για όποιον δεν ξέρει, αυτό είναι το τραγούδι…


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: