Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Παρέμβαση στην κόντρα των «αιώνιων»

του Γιάννη Ανδριανού, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να πάρει τα προβλεπόμενα μέτρα!

Παρέμβαση στην κόντρα των «αιώνιων»
Πρωτοβουλία για να δοθεί τέλος στον... πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων των ιδιοκτητών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, πήρε ο Γιάννης Ανδριανός.

Ο υφυπουργός αθλητισμού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Χαλβατζάκη από τον οποίο ζήτησε να πάρει τα απαραίτητα μέτρα, κάτι που προβλέπει από επιβολή προστίμου μέχρι απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα!

«Οι ΚΑΕ, μέλη του ΕΣΑΚΕ, τα μέλη των διοικήσεων τους, οι υπάλληλοι και λοιποί συνεργάτες και προστηθέντες τους ως και τα με οποιονδήποτε τρόπο συνδεόμενα μαζί τους πρόσωπα… έχουν την υποχρέωση να τηρούν τους κανόνες του φιλάθλου πνεύματος και να συμμορφώνονται στις διατάξεις των νόμων και των κανονισμών. Τα ανω πρόσωπα απαγορεύεται να ενεργούν με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα καθώς και σε δημόσιες δηλώσεις οι οποίες μπορούν να παρακινήσουν τους φιλάθλους σε πράξεις βίας», αναφέρεται στο σχετικό άρθρο περί δυσφήμησης του αθλήματος.

Από την μεριά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εκτονωθεί η ένταση, ενώ ως λύση εξετάζεται και το να ζητηθεί η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: