Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Και... έτσι μπορεί η Γαλλία!!


Με άνετη φιλική νίκη επί της Αρμενίας με 3-0 -και αρκετές αλλαγές στη σύνθεση- συνδυάστηκε η επιστροφή του Ζινιάκ στην Εθνική Γαλλίας . Ρεμί και Γκρίζμαν διεύρυναν το σκορ για τους «μπλε».

Και... έτσι μπορεί η Γαλλία
Πολλά… ευχάριστα είδε ο Ντιντιέ Ντεσάμ στη φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αρμενία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2016 που θα διοργανώσει.

Αφενός, είδε παίκτες που δεν υπολογίζει για την βασική ενδεκάδα να παίρνει άνετη νίκη με 3-0 εκτός έδρας, με αρκετούς απ’ αυτούς να δείχνουν υπολογίσιμοι. Αφετέρου, συνδυάστηκε με την επιστροφή με… γκολ του Αντρέ Πιέρ Ζινιάκ στην Εθνική μετά από 13 μήνες.

Ο 28χρονος επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 55’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πογκμπά, ενώ με το «καλημέρα» ο Ρεμί άνοιξε το σκορ, που είχε επίσης και ένα δοκάρι στο 20’.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκρίζμαν στο 84’ -είκοσι περίπου λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο στη θέση του Σισοκό.

Αρμενία: Μπερεζόφσκι (61’ Κασπάροφ), Αρζουμανιάν, Χαρόγιαν, Σιμόνιαν (69’ Χοβσεπιάν), Μικρτσιάν (90’ Ασλανιάν-Μαμέντοφ), Βοσκανγιάν, Χοβνανισιάν, Πιτσέλι (82’ Καραπετιανί), Χαγιαπετιάν, Γεντιγκαριάν (58’ Ντασιάν), Σαρκίσοφ (65’ Χαμπαρτζουμιάν)

Γαλλία: Μανταντά, Ζαλέ, Βαράν, Ντιν, Ματιέ, Σισοκό (60’ Γκρίζμαν) , Ματουιντί (46’ Πογκμπά), Σναϊντερλέν, Ρεμί (73’ Βαλμπουενά), Ζινιάκ (87’ Μπενζεμά), Παγιέ (60’ Καμπελά)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: