Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πλήρης και με… Σηφάκη!

Γάντια βασικού αναμένεται να πάρει ο Μιχάλης Σηφάκης στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Βέροια. Ανέβασαν ρυθμό οι Μπορνταγκαράι, Σοτέλο και Σάντες. Μοναδικό θέμα για τους Βοιωτούς, ο Κονέ.

Πλήρης και με… Σηφάκη
Με τον Μιχάλη Σηφάκη να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο του, αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπος ο Λεβαδειακός με την Βέροια, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος τερματοφύλακας εκμεταλλεύτηκε πλήρως το κενό των δύο εβδομάδων από το πρωτάθλημα, ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στις προπονήσεις και ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται πως θα του δώσει τα γάντια του βασικού κόντρα στην «Βασίλισσα του Βορρά».

Επιπλέον, ο τεχνικός των Βοιωτών έχει μείνει ικανοποιημένος και από την αγωνιστική άνοδο των Ραμόν Μπορνταγκαράι, Χουάν Σοτέλο και Ματίας Αριέλ Σάντσες, βλέποντας τους να φτάνουν σιγά σιγά στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας.

Μοναδικό πρόβλημα στο «στρατόπεδο» του Λεβαδειακού είναι ο Εμάνουελ Κονέ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα πρέπει να αποφασισθεί σε ποια από τις ερχόμενες τέσσερις αγωνιστικές θα εκτίσει την ποινή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: