Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Στο τραπέζι η «ΑΡΗΣ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ»

Το ζήτημα της «ΑΡΗΣ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ» απασχολεί από χθες τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Αρη. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Οικονόμου, συναντήθηκε το πρωί στα γραφεία του ΑΣ με τον Θανάση Αθανασιάδη, με στόχο να βρεθεί μία φόρμουλα ώστε η χρήση των εμπορικών χώρων του «Κλ. Βικελίδης» να περάσει ξανά στην κυριότητα του ΑΣ. Και άμεσα.

Ο λόγος; Προφανής… Η εμπορική χρήση των καταστημάτων μπορεί να αποφέρει κάποια έσοδα στον ΑΣ, που τη δεδομένη στιγμή είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο, αυτό που προέκυψε στη χθεσινή συνάντηση των δύο ανδρών είναι ότι υπάρχουν διάφορα εμπόδια, νομικής και οικονομικής φύσης, που θα κληθούν να λύσουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Ο κ. Αθανασιάδης από την πλευρά του φέρεται να θέτει οικονομικά ζητήματα, στη λογική του ότι δεν θέλει να επιβαρυνθεί άλλο, αφού τα τελευταία χρόνια ήταν μεν πρόεδρος της «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ», ωστόσο τα έσοδα διαχειρίζονταν οι εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ. Είναι κι αυτό ένα από τα… ευτράπελα των τελευταίων χρόνων στον πολύπαθο Αρη, που πρέπει να… ξεμπερδέψουν τώρα οι νομικοί.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που ζητάει ο ΑΣ και επείγεται να συμβεί, είναι να διακοπεί με κάποιον τρόπο το μισθωτήριο που υπάρχει τώρα μεταξύ του ΑΣ και της «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» και λήγει το 2017. Ο κ. Οικονόμου θέλει να ακυρωθεί άμεσα, ώστε η χρήση των καταστημάτων να περάσει ξανά στη νυν διοίκηση για να μπορέσει να τα αξιοποιήσει και να δημιουργήσει έσοδα. Ταυτόχρονα, η «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ» θα οδηγεί σε εκκαθάριση, ακολουθώντας το δρόμο της ΠΑΕ. Όμως, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν είναι όσο απλά ακούγονται, γι’ αυτό οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούνε τις επόμενες μέρες σε νέα συνάντηση. Στο μεσοδιάστημα, οι δικηγόροι τους θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που αναφέρουμε παραπάνω.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: