Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βρήκε ομάδα ο Κέσελ!!

Πέρασε καιρός, αλλά τα κατάφερε! Ο Μάρκο Κέσελ υπέγραψε… ανοιχτό συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μέγκα Βιζούρα. Τι σημαίνει αυτό για την χρονική διάρκεια του deal του πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Βρήκε ομάδα ο Κέσελ
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Έστω και μέσα Οκτωβρίου, ο Μάρκο Κέσελ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός είναι η ομάδα που ανδρώθηκε επαγγελματικά, η Μέγκα Βιζούρα.

Συγκεκριμένα, την εν λόγω συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές γνωστοποίησε μέσω Twitter ο γνωστός μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκαλύπτοντας πως θα κάνει ντεμπούτο ενάντια στον Ερυθρό Αστέρα (πρώην ομάδα του 26χρονου φόργουορντ).

Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic
Marko Keselj, former EL champion with Olympiacos, signed open contract with BC Mega Vizura. He will have debut on Sunday, vs Red star!



Επιπλέον, το συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψαν είναι ανοιχτό. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει προκαθορισμένη χρονική ισχύ στο deal, αφού αμφότεροι μπορούν να το τερματίσουν ανά πάσα στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος άσος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό την σεζόν 2011-2012, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτόν.

Πέρυσι, ο Κέσελ αγωνιζόταν για λογαριασμό της Βιλερμπάν, έχοντας κατά μέσο όρο 8.7 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά αγώνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: