Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ευχάριστα νέα ενόψει Ολυμπιακού!!

Αισθητά πιο γεμάτο είναι το ρόστερ του Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Επέστρεψαν δύο και άλλοι δύο μετρούν… αντίστροφα για την επάνοδό τους. Απόντας και πάλι, ο Ιγνάθιο Φίντελεφ.

Ευχάριστα νέα ενόψει Ολυμπιακού
Δεύτερη σερί ευχάριστη μέρα στον Εργοτέλη, καθώς μετά το ρεπό της Δευτέρας (13/10), οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με περισσότερα πρόσωπα να δίνουν κανονικά το «παρών».

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τους Αντώνη Μπουρσέλη και Λεονάρντο να επιστρέφουν μετά τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ελπίδων, αλλά και τους Νώντα Παντελάκη, Κώστα Καζναφέρη να γυμνάζονται ατομικά μεν, σε αυξημένους ρυθμούς δε.

Πλέον μοναδικός απόντας από τα προγράμματα του τεχνικού των Κρητικών και του επιτελείου του, παραμένει ο Ιγνάθιο Φίντελεφ που συνεχίζει την θεραπεία του.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Τρίτης (14/10) στο Παγκρήτιο Στάδιο, αφιερώθηκε σε αγωνιστικά παιχνίδια με μπάλα και διήρκεσε μία ώρα και τριάντα λεπτά.

Επόμενη προπόνηση στο Εργοτέλη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής, έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (15/10) στις 11:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: