Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Επιστρέφει ο «Σόφο»!!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι και πάλι έτοιμος να προσφέρει για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε όλο το καλοκαίρι. Θα είναι στην αποστολή με Λιμόζ.

Επιστρέφει ο «Σόφο»!
Προ ολίγων ημερών, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης επέστρεψε στις προπονήσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ, έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. Πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας της στο Twitter, η «ομάδα του λαού» θα έχει στη διάθεση της τον Έλληνα σέντερ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ενάντια στη Λιμόζ!

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην αθλητής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Αναμφίβολα, η επάνοδος του Σχορτσανίτη μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στη Μακάμπι, καθώς κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν είχε κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ στην πορεία της προς τον τίτλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: