Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«Καθοριστικό το πρώτο 20λεπτο του β' μέρους» (AUDIO)

Για την ήττα του Απόλλωνα 1926 στην πρεμιέρα της Football League από την ΑΕΛ μίλησε στο Αθλητικό Metropolisκαι την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Θωμάς Γράφας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όπως είπα και χθες μετά τον αγώνα, το πρώτο 20λεπτο του β’ μέρους ήταν καθοριστικό. Χάσαμε την ισορροπία και την συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα για να παρουσιάσουμε ένα παιχνίδι που θα είμαστε κυρίαρχοι».

Για τους στόχους του Απόλλωνα: «Θεωρώ ότι είναι εσφαλμένη η εκτίμηση ότι ο Απόλλων θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Έχω πει ότι το υλικό είναι καλό, είμαι επτά μέρες στην ομάδα, είναι ένας νοικοκυρεμένος σύλλογος και ότι θέλουμε το έχουμε. Η διοίκηση του κ. Ανατολίτη είναι πάντα στο πλευρό μας και η ομάδα μέσα από την δουλειά έχει την δυνατότητα να πετύχει τους στόχους της. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και σε καμία περίπτωση να μην είμαστε στα πλέι άουτ. Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε. Χθες παίζαμε με μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι το φαβορί του βορείου ομίλου, παίζαμε στην έδρα της και σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού εμφανιστήκαμε τακτικά καλοί στο πρώτο μέρος όπου και δεν κινδυνεύσαμε. Στο β’ μέρος χάσαμε την ισορροπία μας και το πληρώσαμε».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θωμά Γράφα στον Γιώργο Μπούζο:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: