Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Το... τερμάτισε ο Νεϊμάρ!! (video)

Ασύλληπτα πράγματα απ' τον Νεϊμάρ! Φιλικό, «ξεφιλικό», ο άσος της Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως είναι ο απόλυτος ηγέτης της Βραζιλίας, σημειώνοντας καρέ(!) κι οδηγώντας την στο 4-0 επί της Ιαπωνίας.

Το... τερμάτισε ο Νεϊμάρ! (video)
Μια Βραζιλία μόνος του, κυριολεκτικά!

Ένας Νεϊμάρ να τον... πιεις στο ποτήρι, σημείωσε καρέ απέναντι στην Ιαπωνία και φτάνοντας τα 40 γκολ (ξεπερνώντας τον Μπεμπέτο) σε 58 παιχνίδια με την εθνική του (μόλις 22 ετών!) οδήγησε τη σελεσάο στη νίκη με σκορ 4-0, δείχνοντας πως αυτός είναι και θα είναι ο απόλυτος ηγέτης των Λατινοαμερικάνων.

Το show ξεκίνησε στο 18' όταν βγήκε τετ-α-τετ (μετά από μπαλιά του Ταρντέλι) και προφανώς δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 48' με έναν παρόμοιο τρόπο (αλλά ασίστ από τον Κουτίνιο), ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του.

Το χατ-τρικ ήρθε στο 77' όταν πήρε από κοντά το ριμπάουντ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κακά τον έβγαλε... φάτσα με το τέρμα και με δυνατή κεφαλιά ολοκλήρωσε το... καρεδάκι του!

Η σύνθεση της Βραζιλίας (Ντούνγκα): Τζέφερσον, Μιράντα, Φελίπε Λουίς, Ντανίλο (46’ Μάριο Φερνάντες), Γκιλ, Γουίλιαμ (46’ Ριμπέιρο), Λουίς Γκουστάβο (72’ Σόουζα), Ελίας (76’ Κακά), Όσκαρ (46’ Κουτίνιο), Ταρντέλι (65’ Ρομπίνιο)










*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: