Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Με το μυαλό (και) στα κρίσιμα!!

Τα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, αλλά και εκείνα που ακολουθούν με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό καταστρώνει ο Μίτσελ. Πώς θα μοιράσει το χρόνο ο Ισπανός.

Με το μυαλό (και) στα κρίσιμα
Τα τελικά του πλάνα για το προσεχή παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έχοντας στο μυαλό του το κρίσιμο ματς με τη Γιουβέντους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καταστρώνει ο Μίτσελ.

Σταδιακά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, με τους Ντουρμάζ και Αφελάι να προέρχονται από καλές εμφανίσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο 52χρονος προπονητής επιθυμεί να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι και οι υπόλοιποι διεθνείς, οι οποίοι θα έχουν τη σχετική κούραση από τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Για αυτό τον λόγο είναι αρκετά πιθανό ο Μίτσελ να προχωρήσει σε ροτέισον στο παιχνίδι της Κρήτης. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση των τραυματιών.

Ο Φουστέρ αναμένεται να μπει στη σημερινή προπόνηση και ενδέχεται να παίξει ως βασικός. Ρυθμό ανεβάζουν και οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, ενώ θα γίνει δοκιμή και με τον Ντοσεβί.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: