Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Λάνγκφορντ: «Να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Πρώτο βήμα για τον ΠΑΟK είναι η πρεμιέρα με το… δεξί στο Eurocup, ωστόσο αυτός δεν είναι και o μεγάλος στόχος της ομάδας. «Να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε o Κέβιν Λάνγκφορντ.

Λάνγκφορντ: «Να περάσουμε στην επόμενη φάση»
Έτοιμες να δώσουν τις ευρωπαϊκές τους «μάχες» είναι οι ελληνικές ομάδες. Πρώτος θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη (15/10) από την Καρσίγιακα για την πρεμιέρα των ομίλων του Eurocup.

Με αφορμή το εν λόγω ματς, ο Κέβιν Λάνγκφορντ επισήμανε πως η νίκη θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ενώ κύριος στόχος του είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«H Καρσίγιακα είναι πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Είναι το πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης, υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν τα ξέρουμε ακόμη, αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να γυρίσουμε καλά την μπάλα στην επίθεση. Θέλουμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε και το Eurocup με τον καλύτερο τρόπο.

Φυσικά και στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Η διοργάνωση είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και φέτος, ίσως υψηλότερο από την προηγούμενη σεζόν, θα υπάρχουν δύσκολα ταξίδια, θα είναι δύσκολες οι έδρες που θα παίξουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να παίζει και στο Eurocup, γιατί βλέπεις και κάτι περισσότερο από αυτό που υπάρχει στο δικό σου πρωτάθλημα
».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: