Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Γι’ αυτό τον πήρε ο Άρης!!

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε, ώστε να καλύψει το κενό του Τόμας του Άρη, γνωστοποίησε ο Δημήτρης Πρίφτης. Δείτε την δήλωση του τεχνικού των «κιτρίνων».

Γι’ αυτό τον πήρε ο Άρης
Παίκτης του Άρη θα είναι για τον επόμενο μήνα ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε, ο οποίος καλείται να… καλύψει το κενό του τραυματία, Τόρεϊ Τόμας.

Με αφορμή την εν λόγω κίνηση, ο πλέον αρμόδιος άνθρωπος γνωστοποίησε τους λόγους που οδήγησαν στην ολοκλήρωση του deal. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πρίφτη.

Συγκεκριμένα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ, ο τεχνικός των «κίτρινων» εξήγησε με τέσσερα βήματα πως ο 27χρονος πρώην γκαρντ της Κηφισιάς είναι η τέλεια επιλογή για την ομάδα του.

Αναλυτικά η δήλωση

«Αποφασίσαμε να πάμε στην προσθήκη ενός παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει την υπόλοιπη ομάδα να καλύψει συνολικά το κενό του Τόμας για την επόμενη τριάδα – τετράδα αγώνων. Πήγαμε σ’ αυτήν την επιλογή για συγκεκριμένους λόγους.

1) Eίναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς αγωνίστηκε πέρυσι στη χώρα μας κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για μας, καθώς θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο προσαρμογής του.

2) Θα είναι άμεση η ενσωμάτωσή του με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς θα είναι αύριο το πρωί κοντά μας.

3) Τα μπασκετικά χαρακτηριστικά του είναι τα κατάλληλα για τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς δεν είναι ένας παίκτης – πρωταγωνιστής, αλλά ένας συνειδητοποιημένος αθλητής, γνωρίζει το λόγο για τον οποίο έρχεται στον Άρη. Είναι ένας παίκτης αμυντικογενής, ομαδικός και ταυτόχρονα καλός χαρακτήρας.

4) Οικονομικά είναι στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, κάτι που μας επιτρέπει να μην ξεφύγουμε απ’ αυτά που είχαμε προγραμματίσει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τα υπόλοιπα παιδιά να καλύψουν το κενό ενός πολύ σημαντικού παίκτη για την ομάδα μας, του Τόρεϊ Τόμας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: