Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

«Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα»

Καταπληκτική χαρακτήρισε την απόδοση της Β. Ιρλανδίας κόντρα στην Ελλάδα ο Ο’ Νιλ και ανέφερε πως η νίκη (2-0) της ομάδας του δεν αποτελεί έκπληξη. «Πιστεύω ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις», σχολίασε.

«Δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα»
Ο Μαικλ Ο’ Νιλ τόνισε στην συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Ελλάδα, ότι δεν περίμενε πως θα είχε κάνει η ομάδα του τόσο καλό ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2016, αλλά σχολίασε πως δεν αποτελεί έκπληξη για τον ίδιο η νίκη (2-0) μέσα στο Καραϊσκάκη. Επιπλέον, έκανε την εκτίμηση ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τα καταφέρει στο τέλος.

«Δεν περιμέναμε να κάνουμε τρεις νίκες, Αλλά είχα καλό προαίσθημα απόψε. Οι παίκτες είχαν αυτοπεποίθηση από το Σάββατο κιόλας. Παίξαμε με πειθαρχία και ψάξαμε την αντεπίθεση. Ήμασταν καταπληκτικοί. Αν είχαμε έξι βαθμούς τώρα θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Έχουμε εννιά και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Το σημερινό αποτέλεσμα πάντως δεν αποτελεί έκπληξη για μένα», σχολίασε αρχικά και συνέχισε...

Για τον Λάφερτι: «Έχει τα πάντα. Ύψος, δύναμη, ταλέντο. Έπαιξε απέναντι σε δύο μεγάλα σέντερ μπακ. Πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι, έκανε ευκαιρίες. Αυτά που έχει κάνει στα τρία τελευταία ματς δείχνουν πως είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Στα εκτός έδρας ματς ήταν ακόμη καλύτερος. Κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει έναν τέτοιος ποδοσφαιριστή που παίζει για την ομάδα».

Για το μέλλον: «Ο στόχος μας παραμένει μια θέση στις πρώτες τρεις. Έχουμε λίγους παίκτες στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε. Δεν μπορούμε να δούμε μακριά στο μέλλον. Η Ελλάδα ή η Ρουμανία διαθέτουν ομάδες που μπορούν να μας νικήσουν εντός έδρας. Είμαστε σε πλεονεκτική θέση αλλά έχουμε μια εύθραυστη ομάδα. Ένας τραυματισμός ή μια κόκκινη μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θέλω να κάνω καμία πρόβλεψη».

Για την Ελλάδα: «Είναι δυνατή ομάδα. Ο Ρανιέρι είναι πολύ καλός τεχνικός και συνεχίζω να πιστεύω πως θα καταλάβει μια από τις πρώτες θέσεις. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα που ίσως έχει μείνει ακόμη στο Μουντιάλ και δεν ήταν έτοιμη για τα προκριματικά. Είχε κακή αρχή στον όμιλο. Δείτε το οπλοστάσιο που έχει. Η επιτυχία και η αποτυχία απέχουν μόνο από μια λεπτή κόκκινη γραμμή».

Για το νέο σύστημα πρόκρισης: «Είμαι θερμός υποστηρικτής του. Βοηθά ομάδες να προκριθούν που δεν θα τα κατάφερναν σε ένα Μουντιάλ. Βέβαια ευνοούνται και οι μεγάλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: