Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκοϊάν!!

Θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό χαμηλά στη γάμπα έχει υποστεί ο Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος γλίτωσε σοβαρότερο τραυματισμό και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκοϊάν
Χωρίς τον Ντορίν Γκοϊάν θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης την επόμενη Πέμπτη κόντρα στην Τότεναμ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ρουμάνος αμυντικός έκανε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερο βαθμό χαμηλά στη γάμπα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για άλλες δέκα μέρες.

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε την… ανακούφιση του Στάικου Βεργέτη, αφού υπήρχαν φόβοι για μεγαλύτερη ζημιά και απουσία του από τις επόμενες υποχρεώσεις των Αρκάδων.

Από τη στιγμή που ο διεθνής αμυντικός δεν μπορεί να αγωνιστεί, στη θέση του θα πάει ο Ζησόπουλος και οι επιλογές για τα μετόπισθεν λιγοστεύουν, αφού και ο Τιέ Μπι είναι στα «πιτς» για τον επόμενο μήνα.

Από την πλευρά τους, οι Πάρα, Μπαράλες και Κιτόκο δεν μετείχαν στη χθεσινή προπόνηση, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξουν στο σαββατιάτικο παιχνίδι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: