Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

«Τον καλύτερό μας εαυτό για τον Ολυμπιακό»

Ως μια ευκαιρία για να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, χαρακτήρισε ματς σαν το σημερινό απέναντι στον Πανθρακικό (5-1) ο Δημήτρης Μπουχαλάκης.

«Τον καλύτερό μας εαυτό για τον Ολυμπιακό»
Ο Δημήτρης Μπουχαλάκης ήταν ένας από τους παίκτες που απένειμε τα εύσημα ο Μίτσελ αφού τελείωσε ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό. Ο νεαρός μέσος βρήκε θέση στην ενδεκάδα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

«Και εγώ και ο Κώστας (σ.σ.: Γιαννούλης) είχαμε καιρό να αγωνιστούμε αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Θέλουμε να δείξουμε από τη μεριά μας ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό», δήλωσε ο Έλληνας μέσος.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα, να δημιουργήσουμε και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο, καθώς στα τελευταία ματς στο πρωτάθλημα δεν είχαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θέλαμε να δείξουμε τη δυναμική μας στον κόσμο μας».

O προπονητής έκανε εκτεταμένο ροτέισον δείχνοντας έτσι πως το ρόστερ έχει βάθος. Συμφωνείς;

«Όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας δουλεύουν σκληρά για να δείξουν στον προπονητή τους το καλύτερο και νομίζω πως όποτε ο προπονητής δει αυτό που θέλει θα τους δώσει την ευκαιρία. Δείξαμε σήμερα ότι όλα τα παιδιά κάθε στιγμή δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα».

Ο προπονητής σας αποφεύγει να μιλάει για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές αλλά μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε σε εσένα και στον Γιαννούλη για την εικόνα που είχατε.

«Και εγώ και ο Κώστας (σ.σ.: Γιαννούλης) είχαμε καιρό να αγωνιστούμε αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Θέλουμε να δείξουμε από τη μεριά μας ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε όλο αυτό τον καιρό».

Η διακοπή μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για τις επόμενες υποχρεώσεις της;

«Είχαμε ένα βεβαρυμένο πρόγραμμα με πολλά ματς σε λίγες μέρες, είναι ευκαιρία να ηρεμήσουμε, να μπούμε ξανά σε ρυθμούς σιγά σιγά, να βρεθούμε περισσότερο και να επιστρέψουμε για τη δύσκολη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: