Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

«Βαρύ» το τίμημα του διπλού για Παναθηναϊκό!

Δεν ήταν «αναίμακτη» η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ καθώς Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν… κληρονόμησαν προβλήματα με τραυματισμούς.

«Βαρύ» το τίμημα του διπλού για Παναθηναϊκό
Δεν λέει να αφήσει τον Παναθηναϊκό η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς φέτος. Οι «πράσινοι» -του έτσι κι αλλιώς περιορισμένου ρόστερ- έχουν χάσει κατά καιρούς χάσει ιδιαίτερα σημαντικούς παίκτες με αποκορύφωμα τη μεγάλη απουσία του Μπεργκ, ο οποίος φαίνεται πως σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει… κανονικά.

Από το ματς στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις «πληγές» που έρχονται να προστεθούν σ’ εκείνη του Ζέκα.

Συγκεκριμένα, ο Μέντες ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα κι έτσι προφυλάχθηκε από τον Αναστασίου μένοντας τελικά εκτός αποστολής, ενώ πιο σοβαρά φαίνεται πως είναι τα πράγματα με Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν.

Ο Κροατης αμυντικός, ο οποίος επίσης είχε μείνει εκτός από ένα χτύπημα σε δάχτυλο του ποδιού του, χτύπησε σε μια φάση πολύ νωρίς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κι όσο κι αν έσφιξε τα δόντια, αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για τραυματισμό στο ισχίο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει κληθεί και στην εθνική ομάδα της χώρας του και έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα η αναχώρησή του.

Θέμα, όμως, προέκυψε και με τον Ατζαγκούν. Εκ των κορυφαίων του «τριφυλλιού» στο 2-1 μέσα στην Τούμπα ο Νιγηριανός που πέτυχε το ένα γκολ κι έφτιαξε το δεύτερο, υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο και δεν αντικαταστάθηκε μόνο και μόνο επειδή ο Παναθηναϊκός είχε ξεμείνει από αλλαγές. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος, με τους «πράσινους» να ποντάρουν πως η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θα λειτουργήσει υπέρ τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: