Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Χάνει και Σωκράτη!!

Η… κακοδαιμονία της Εθνικής συνεχίζεται! Ο Κλαούντιο Ρανιέρι καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς ο διεθνής αμυντικός θα μείνει εκτός για περίπου 2,5 εβδομάδες.

Χάνει και Σωκράτη!
Ακόμα έναν «μπελά» πρόσθεσε στο κεφάλι του ο Κλαούντιο Ρανιέρι ενόψει του προσεχούς αγώνα με τα Νησιά Φερόε. Την ώρα λοιπόν που χθες αντικατέστησε τους τραυματίες Χολέμπας και Φορτούνη (με Τασουλή και Ντίνα αντίστοιχα), πλέον καλείται να κάνει κάτι αντίστοιχο και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Κι αυτό γιατί μπορεί η αρχική ενημέρωση της Ντόρτμουντ -μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Γκλάντμπαχ- να έκανε λόγο για μαγνητική που θα υποβληθεί ο παίκτης την Δευτέρα, ωστόσο… στην πορεία έκανε γνωστό πως ουσιαστικά έχει υποστεί κάκωση στην κνήμη και θα μείνει στα «πιτς» για περίπου 2,5 εβδομάδες. Το... τυπικό της επιβεβαίωσης απλώς θα έρθει αύριο.

Κάτι που σημαίνει πως χάνει τόσο τον προσεχή αγώνα των προκριματικών, όσο και το φιλικό της Εθνικής με τη Σερβία. Μένει, πλέον, να φανεί ποιον στόπερ θα καλέσει στη θέση του ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Όσο για τους Βεστφαλούς -που ήδη του ευχήθηκαν περαστικά- η «ζημιά» δεν είναι τόσο μεγάλη, δεδομένου πως ούτως ή άλλως ο «Πάπα» δεν θα έπαιζε στο επόμενο παιχνίδι της Bundesliga, αφού είχε συμπληρώσει κάρτες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: