Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πήρε παίκτη πριν τον Ολυμπιακό!!

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, τα Τρίκαλα προχώρησαν στην απόκτηση του Νεμάνια Μιλίκοβιτς, ο οποίος ενσωματώθηκε ήδη στην ομάδα και πιθανώς να παίξει!

Πήρε παίκτη πριν τον Ολυμπιακό
Μεταγραφική ενίσχυση για τα Τρίκαλα που ισχυροποιούνται στην front line τους. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νεμάνια Μιλίκοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία από αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο παίκτης είναι ήδη στην Ελλάδα, ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου τον καλωσόρισε και μάλιστα ενσωματώθηκε με τη νέα του ομάδα ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό για την Α1.


Η ανακοίνωση των Θεσσαλών:

«Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου Σέρβου Nemanja Miljkovic.

Ο ύψους 2.04 Miljkovic αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και αγωνιζόταν στην Σέρβικη Vrcac από την αρχή της φετινής σεζόν.

Ο Nemanja Miljkovic ξεκίνησε την καριέρα του από την Zemun (Σερβία) και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Zepter Vienna (Αυστρία), Stelmet ZG (Πολωνία), Grosuplje (Σλοβενία) και Parnu (Εσθονία).

Ο Miljkovic έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής όπου τον υποδέχτηκε ο team manager της ΚΑΕ Χρήστος Τσέκος και στην συνέχεια ενσωματώθηκε με την αποστολή των Τρικάλων BC Aries που βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: