Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Καλύτερα για… σουβλάκια!!

Πιο σοφή επιλογή θα ήταν να πάς για τα φημισμένα σουβλάκια της περιοχής, παρά να παρακολουθούσες το Λεβαδειακός-Πλατανιάς. Μετά από πολύ κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις, οι δυο τους έμειναν στο άνοστο 0-0

Καλύτερα για… σουβλάκια
Όχι υπερθέαμα. Μόνο... ελάχιστο θέαμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να αποφεύγουν την ήττα, αλλά να μένουν τελικά στο χλιαρό 0-0 στην δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από ένα παιχνίδι χωρίς ευκαιρίες -και με την προσοχή των δύο να είναι εμφανώς στραμμένη στο να κρατήσουν «καθαρά» τα δίχτυα τους- οι δύο ομάδες έφυγαν με έναν βαθμό απ’ τη Λιβαδειά.

Το πρώτο ημίχρονο, που αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου, με ελάχιστες ενδιαφέρουσες στιγμές μπροστά στις δύο εστίες και αρκετά λάθη, ακολούθησε ένα… ακόμα πιο μέτριο, με φυσιολογικό αποτέλεσμα το τελικό 0-0.

Το ματς:


Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να προφυλάξουν την εστία τους η μια απ’ την άλλη κι αυτό ήταν που ξεχώρισε στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου. Με τον Πλατανιά να υπερέχει ελάχιστα στην κυκλοφορία, η ώρα πέρασε με παιχνίδι στο κέντρο και αρκετά λάθη και απ’ τους δύο.

inner

Χαρακτηριστικό του σκληρού παιχνιδιού ήταν οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που έβγαλε απ’ το… τσεπάκι ο Ανδρέας Παππάς στο πρώτο ημίωρο, από δύο σε κάθε ομάδα. Μετά το πρώτο 20λεπτο ο Λεβαδειακός ανέβασε κάπως τον ρυθμό του ματς, με τον Κονέ κυρίως να απειλεί με στημένα και ένα καλό σουτ του Σάντσες, όμως ο Ολιμπά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Στο 37’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά, όμως ο Σηφάκης -που δεν... κουράστηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μισό- μπλόκαρε την μπάλα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Πιο «ζωντανός» μπήκε στον δεύτερο μισό του ματς ο Πλατανιάς, που «έκλεισε» το Λεβαδειακό στην εστία του στο πρώτο δεκάλεπτο. Τσουράκης και Μαχαμάτ απείλησαν την εστία του Σηφάκη, ενώ ο Κονέ δημιούργησε την μοναδική υποψία ευκαιρίας για τον Λεβαδειακό.

inner

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκοψε τον ρυθμό των Χανιωτών –που βρέθηκε ξανά με αξιώσεις μπορστά στο τέρμα στο 72’ όταν ο Τζίλβα Γκόμες σούταρε μετά από ωραία ατομική ενέργεια, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ- αλλά και πάλι οι προσπάθειές των παικτών του μπροστά στην εστία του Ολιμπά ήταν χλιαρές, με το τελικό 0-0 να έρχεται φυσιολογικά.





Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Νικολακάκης, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Μάντζιος, Σάντσες, Κονέ, Γκόμεζ (60’ Σοτέλο), Βούκσεβιτς (86’ Γιακουμάκης), Μπορνταγκαράι (69’ Μιλοσαβλίεβ)

Στον πάγκο έμειναν οι Στρατηλάτης, Ζίτο, Μάγκας, Πρόγιτς,

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολίμπα, Κουλιμπαλί, Ζαραδούκας, Μαχαμάτ, Μπανανά, Αζίζ, Νούνες, Γκόμες (81’ Φιγκέιρα), Τσουράκης (86’ Δημήτρης), Ναζλίδης (70’ Τόρες), Ιτούα

Στον πάγκο έμειναν οι Γκσπούρνινγκ, Μπεριάν, Μενδρινός, Αποστολόπουλος.

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Παππάς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: