Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η ήττα έφερε σύσκεψη!!

Έκτακτη σύσκεψη κορυφής συγκάλεσε ο Ιβάν Σαββίδης για να συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Η ήττα έφερε σύσκεψη
Με πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος βρέθηκε στα επίσημα της Τούμπας μετά από καιρό για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ έκρινε ότι η ήττα (2-1) από το «τριφύλλι» ήταν η αφορμή για να συναντηθούν όλοι οι παράγοντες της ομάδας και να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Εκτός από τον ομογενή επιχειρηματία, στη σύσκεψη βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο τεχνικός διευθυντής, Ζήσης Βρύζας, και ο προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης.

Εκείνο που τόνισαν οι τέσσερις άνδρες ήταν να διατηρηθεί η ηρεμία στον «Δικέφαλο του Βορρά», ώστε να μην έχει άλλες απώλειες στη συνέχεια των υποχρεώσεών της, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβρη.

Άλλωστε, θεωρείται ειλημμένη η απόφαση για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να μπορέσει στο δεύτερο μισό της σεζόν να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα συζήτησης στη χθεσινή σύσκεψη, αφού έγινε κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχυθεί η ομάδα και την προστασία της δουλειάς που έχει γίνει μέχρι τώρα από όλους.

Ωστόσο, το σύνθημα για την επόμενη μέρα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό έδωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Θα ερχόταν και η ήττα, το κακό είναι ότι ήρθε στην έδρα μας».

Ο διεθνής φορ δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκρινε ότι είναι καλύτερο να μην ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: