Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Καλλονή στην… ουσία!!

Ο Πανιώνιος ήταν… φωτιά, όμως «κάηκε». Ο Χογκ έπιανε τα πάντα και ο Κεϊτά μαζί με τον Χουάνμα «έκλεψαν» για την Καλλονή ένα μεγάλο τρίποντο στη Νέα Σμύρνη, 2-0. Έχασε πέναλτι ο Λεοζίνιο.

Καλλονή στην… ουσία
Ο Πανιώνιος είχε τη… χάρη, όμως η Καλλονή είχε το… όνομα στη Νέα Σμύρνη, από την οποία δραπέτευσε με σκόρερ τους Κεϊτά (66’) και Χουάνμα (81’) με σκορ 2-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν πολλές ευκαιρίες για να νικήσουν τον Χογκ, όμως ο Μαλτέζος γκολκίπερ ήταν εξαιρετικός και κράτησε όρθια την ομάδα της Λέσβου σε πολλές περιπτώσεις. Χαμένο πέναλτι για τον Λεοζίνιο στο 30’.

Στους 18 βαθμούς έφτασε η Καλλονή, που επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες, πιάνοντας την 3η θέση. Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Τερεζόπουλου, που έμεινε στους 8.

Το ματς:



Πολύ δυνατό ξεκίνημα στο ματς από τον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και πίεσαν την Καλλονή από τα πρώτα λεπτά. Η ομάδα της Λέσβου έδειξε να αιφνιδιάζεται, όμως ο Χογκ κράτησε το «μηδέν». Σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «παγώσουν» τον ρυθμό παίρνοντας την κατοχή της μπάλας κι έτσι πήραν σημαντικές ανάσες στα μετόπισθεν.

Η Καλλονή παρότι έφερε το ματς στα μέτρα της δεν μπορούσε να γίνει απειλητική, όμως στάθηκε αρκετά τυχερή. Ο Χουάνμα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Γκέζο, ο Βοσκάκης έδειξε την «άσπρη βούλα», αλλά ο Παπαδόπουλος νίκησε τον Λεοζίνιο (30’) κρατώντας όρθιο τον Πανιώνιο. Μετά το πέναλτι οι «κυανέρυθροι» ξύπνησαν και άγγιξαν το γκολ σε δύο περιπτώσεις, όμως ο Φούντας είδε πρώτο τον Χογκ κι εν συνεχεία το δοκάρι του να του στερούν το 1-0. Έτσι, το ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

inner

Εξαιρετικό ρυθμό είχε το ματς στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Ο Πανιώνιος έκανε εκ νέου δυνατό ξεκίνημα και στρίμωξε την Καλλονή. Η μάχη του Ταξιάρχη Φούντα με τον Χογκ, έληξε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να βγαίνει ξανά νικητής, αφού όποτε χρειάστηκε νίκησε τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό. Το ίδιο έκανε και με τον Απόστολο Γιάννου, καθώς στην πιο κλασική ευκαιρία του Πανιώνιου στο 64’, ο Μαλτέζος είπε και πάλι «όχι».

inner

Ήρωας για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έγινε ο Κεϊτά. Ο Αφρικανός πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (65’) έπιασε στον ύπνο την άμυνα των «κυανέρυθρων» και άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Οι γηπεδούχοι έχασαν τη συνοχή τους και την ηρεμία που είχαν στο παιχνίδι τους μετά το γκολ με αποτέλεσμα η Καλλονή να μην απειληθεί ιδιαίτερα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την «ζημιά» στην αντεπίθεση, με τον Χουάνμα στο 81’ να κλειδώνει με εξαιρετικό πλασέ το «διπλό» για την ομάδα του στη Νέα Σμύρνη.



Οι συνθέσεις:



Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Γκέζος, Οικονόμου, Γιάννου, Σιώπης (72’ Ιμπαγάσα), Πάνος, Μπουμάλ, Τασουλής, Μητρόπουλος, Φούντας (80’ Ντουρμισάι), Κολοβός

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Μασούρας, Μπούζας

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Ναβάρο, Λεοζίνιο (73’ Καμαρά), Χουάνμα (82’ Μπαρέρα), Στεβάνοβιτς, Μίνγκας (61’ Κεϊτά)

Στον πάγκο: Αλέξιτς, Τσαμπούρης, Κύπρου, Χωριανόπουλος

Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Νέας Σμύρνης
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: