Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Τζαναβάρας: «Χάνουμε στοιχεία εκτός έδρας»

Την ανωτερότητα του ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας μετά την ήττα της Νίκης Βόλου, κάνοντας λόγο για προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Τζαναβάρας: «Χάνουμε στοιχεία εκτός έδρας»
«Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος, πιο γρήγορος, πιο δυνατός, εμείς υστερήσαμε στις μονομαχίες...», με αυτά τα λόγια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παραδέχθηκε τη δίκαιη επικράτηση των Ηπειρωτών κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πει να προσέξουμε τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, γιατί ο ΠΑΣ μπαίνει δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, δυστυχώς δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στο 7ο λεπτό. Προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μετά το 1-0 και στην ανάπαυλα είπαμε να έχουμε υπομονή για να βρούμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Στο 4ο όμως λεπτό δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ κι εκεί τελειώσανε όλα.

Ίσως να ξαναμπαίναμε στο ματς στη μοναδική ευκαιρία που δημιουργήσαμε στο παιχνίδι με τον Γιαννιτσάνη, αλλά στην επόμενη φάση δεχτήκαμε το 3-0. Δεν δικαιούμασταν κάτι σήμερα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος, πιο γρήγορος, πιο δυνατός, εμείς υστερήσαμε στις μονομαχίες. Εκεί που παίρνουμε θάρρος από τα εντός, χάνουμε στοιχεία στα εκτός έδρας. Θα μας βοηθήσει η διακοπή να διορθώσουμε κάποια στοιχεία.

Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς και μας κέρδισε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: