Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Εκπληκτικό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος για το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα του Ρεθύμνου.

Σκουρτόπουλος: «Εκπληκτικό μπάσκετ ο Παναθηναϊκός»
Ευχαριστημένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος από την εμφάνιση των παικτών του Ρεθύμνου, στην ήττα (79-70) από τον Παναθηναϊκό.

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αλλά και στον Παναθηναϊκό που παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ» είπε αρχικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε με τρικ να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Παναθηναϊκό, που προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Εμείς είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ ρισκάραμε και με τον Κουμπούρα που έχει πρόβλημα στο δάχτυλο. Ο Παναθηναϊκός παίζει εκπληκτικό μπάσκετ και εμείς θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Καλή συνέχεια στον κύριο Ιβάνοβιτς και στην ομάδα του, που χαιρόμαστε για το μπάσκετ που παίζει η ομάδα του».

Ο Βίνσεντ Κάουνσιλ, από την πλευρά του, δήλωσε: «Δεν ήμασταν προσεκτικοί σε κάποιες λεπτομέρειες και χάσαμε. Παίξαμε πολύ σκληρά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και οι αντίπαλοί μας και πήραν την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: