Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πολλαπλά τα κέρδη!!

O Hρακλής Αντύπας γράφει για τη «χορταστική» εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Πανθρακικό και τα πολλαπλά οφέλη της.
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, δεν ήταν μόνο η κατάκτηση της νίκης. Ο Θρύλος έπρεπε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» αν μη τι άλλο «χόρτασαν» τους φίλους τους.
Πέτυχαν πέντε γκολ, είχαν δύο δοκάρια και αμέτρητες ευκαιρίες. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο Πασχαλάκης ήταν ο καλύτερος σε απόδοση παίκτης των φιλοξενούμενων, καθώς πραγματοποίησε ουκ ολίγες επεμβάσεις (ασχέτως αν φέρει ευθύνη στο τρίτο γκολ).
Ο Μίτσελ φρέσκαρε την ενδεκάδα (πέντε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Γιουβέντους), έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες και το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μας, είδε την ομάδα να παίζει από άκρα. Ντοσεβί και Αφελάι, αναστάτωσαν ουκ ολίγες φορές την αντίπαλη άμυνα και ο Ολυμπιακός από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα άρχισε να πιέζει.
Μπορεί σε κάποιους να φανεί υπερβολικό, αλλά το τελικό 5-1 είναι μικρό σκορ, αν αναλογιστεί κάποιος πόσες ήταν οι καλές στιγμές των πρωταθλητών.
Μέχρι να γίνει το 1-0 στο 36’ με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Τσόρι (δεν τίθεται καν θέμα για το αν είναι σωστή η απόφαση του ρέφερι, καθώς υπάρχει καθαρή ανατροπή του Αργεντινού), οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και μερικές συγκαταλέγονται σε αυτές που δεν χάνονται (όπως αυτή του Ντομίνγκεζ, σε άδειο τέρμα…).
Δικαιωματικά ο Μίτσελ μετά το τέλος του ματς, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας και απέδωσε τα εύσημα σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει ρόστερ με 13-14 παίκτες, αλλά με πολλούς περισσότερους. Ο Διαμαντάκος, ο Μπουχαλάκης, ο Γιαννούλης και ο Ντοσεβί, άρπαξαν την ευκαιρία και λογικά θα τους δούμε και σε άλλα παιχνίδια. Κοινώς τα κέρδη από το παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης, είναι πολλαπλά για τον Ολυμπιακό.
Υ.Γ. Επειδή δεν επικοινωνήσαμε μετά το παιχνίδι μπάσκετ στο Βελιγράδι, πρέπει φυσικά να σταθούμε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα και την εκπληκτική φιλοξενία που παρείχαν οι Σέρβοι. Είναι αδέρφια μας, χρόνια τώρα και όχι μόνο τελευταίο διάστημα…
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: