Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Κιντ: «Εξαιρετικός ο Γιάννης»

Ο Τζέισον Κιντ έβγαλε και πάλι το καπέλο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που στη νίκη των Μπακς επί των Γκρίζλις έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 πόντους.

Κιντ: «Εξαιρετικός ο Γιάννης»
Κάθε εγκώμιο είναι ευπρόσδεκτο. Όταν όμως έρχεται από τον Τζέισον Κιντ, προπονητή σου και έναν από τους κορυφαίους πλέι μέικερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ, ακόμη καλύτερα… Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα μπράβο του κόουτς των Μπακς μετά τη νίκη επί των Γκρίζλις, όπου ο ίδιος έκανε ρεκόρ καριέρας με 18 πόντους, 12 εξ αυτών στην τέταρτη περίοδο.

«Ο Γιάννης έκανε εξαιρετική δουλειά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Είχε να αντιμετωπίσει δύο από τους καλύτερους ψηλούς της λίγκας, αλλά προσπάθησε πολύ και τους δυσκόλεψε αρκετά. Το μεγάλο του ατού είναι πως μπορεί να πάει προς το καλάθι, αλλά και να δει τους συμπαίκτες του. Η πρόοδός του είναι εμφανής και βλέπουμε πως ωριμάζει σιγά-σιγά», τόνισε ο Κιντ.

«Έχουμε αντιμετωπίσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες, τους Μπουλς και τους Γκρίζλις για παράδειγμα, και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο και μαθαίνουμε συνέχεια. Πλέον είμαστε σε θέση να διεκδικούμε τη νίκη απέναντι και σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως έτσι», πρόσθεσε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: