Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Παντελίδης: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δίκαιο το Χ»

Την ανωτερότητα του Λεβαδειακού στη «λευκή» ισοπαλία με τον Πλατανιά τόνισε ο Σάββας Παντελίδης μετά το τέλος του ματς, χαρακτηρίζοντας όμως δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Παντελίδης: «Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δίκαιο το Χ»
Στην προσπάθεια που έκανε ο Λεβαδειακός στο ματς κόντρα στον Πλατανιά στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος τόνισε πως το τελικό 0-0 ήρθε δίκαια για τις δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λιβαδειάς αναφέρθηκε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως η διακοπή του πρωταθλήματος είναι καλή ευκαιρία για να ανακάμψει, ενώ τόνισε πως παρατάχθηκαν καλύτερα στο σημερινό ματς.

«Προσπαθήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Ο Πλατανιάς βέβαια δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ούτε κι εμείς ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Στην πρώτη διακοπή που είχαμε κατορθώσαμε να βελτιώσουμε το αμυντικό μας κομμάτι και πιστεύω ότι τα καταφέραμε στη συνέχεια πάνω σε αυτό. Τώρα σε αυτή την διακοπή που έχουμε θα δουλέψουμε πάνω στο επιθετικό κομμάτι και θα προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε κάποιους επιθετικούς μας στην καλή τους κατάσταση.

Πολλές φορές και η ανομοιογένεια που έχουμε εξ αιτίας κάποιων αλλαγών που κάνουμε στην ενδεκάδα μας δημιουργεί και αυτό προβλήματα. Πιστεύω ότι μετά την διακοπή θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι.

Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο παρότι εμείς ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε τη στιγμή που οι αντίπαλοι δεν μας απείλησαν σχεδόν καθόλου
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: