Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Το «πακέτο» της νίκης του ΠΑΣ!

Το τρίπτυχο της επιτυχίας του ΠΑΣ κόντρα στην Νίκη Βόλου «αποκάλυψε» ο Γιάννης Πετράκης, που ήταν άκρως ικανοποιημένος από τους παίκτες του και αφιέρωσε τη νίκη σε έναν αδικοχαμένο φίλο της ομάδας.

Το «πακέτο» της νίκης του ΠΑΣ
Εμφανώς ικανοποιημένος από την τεσσάρα κόντρα στη Νίκη Βόλου εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης που μίλησε για τα στοιχεία του αγώνα, αφιέρωσε τη νίκη στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας, Παναγιώτη Γκέγκα -που έφυγε σε ηλικία 42 ετών- και αναφέρθηκε στους παίκτες που… έρχονται από πίσω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλαμε όλοι μαζί να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Γκέγκα και στην οικογένειά του», είπε ο κ. Πετράκης που αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας: «Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας σήμερα. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, που τη θέλαμε πολύ. Είχαμε να κερδίσουμε αρκετό καιρό στο γήπεδό μας. Σε όλη τη διάρκεια η ομάδα ήταν σοβαρή, συγκεντρωμένη και σεβαστήκαμε την ομάδα της Νίκης Βόλου. Νομίζω ότι όλο αυτό το πακέτο μας έδωσε τη νίκη.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι προηγηθήκαμε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού και μας βοήθησε για την καλύτερη διαχείριση. Στο α' παίξαμε με καλή ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, η διαφορά στα δύο 45λεπτα είχε να κάνει με την τελική πάσα, που την είχαμε στο β' μέρος. Έχουμε μπροστά μας 15 μέρες τα παιδιά να ευχαριστηθούν το σημερινό αποτέλεσμα και να δουλέψουμε το επόμενο ματς.


Για τις ευκαιρίες που κερδίζουν παίκτες που μπαίνουν στην ενδεκάδα: «Για 'μενα είναι σημαντικό να έρχονται παιδιά από πίσω που να ανταποκρίνονται καλά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα πατώντας κουμπιά. Τα παιδιά μου δείχνουν ότι μπορούν κι εγώ με σύνεση δίνω τις ευκαιρίες την κατάλληλη στιγμή. Αυτήν την εμπιστοσύνη που δείχνω είναι στο χέρι τους να την εκμεταλλευτούν και να πάνε πιο ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: