Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Λαφαγέτ: «Δεν χωράει άλλο… στραβό αποτέλεσμα»

Από την άμυνα θα ξεκινήσει το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός κόντρα στα Τρίκαλα, όπως δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

Λαφαγέτ: «Δεν χωράει άλλο… στραβό αποτέλεσμα»
Με σοβαρότητα και πρωταρχικό στόχο την καλή άμυνα θα υποδεχθεί, στο ΣΕΦ, τα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα είπε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ στην ιστοσελίδα esake.gr:

Για την σημασία του αγώνα για τον Ολυμπιακό: «Πρόκειται για ένα εντός έδρας παιχνίδι και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Έχουμε κάνει μια ήττα που μας “πλήγωσε” βαθμολογικά και δεν χωράει άλλο στραβό αποτέλεσμα».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όπως και στο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, έτσι και κόντρα στα Τρίκαλα για εμάς όλα θα αρχίσουν από την άμυνα μας. Ο νέος μας προπονητής έχει δώσει τεράστια βαρύτητα στην αμυντική μας λειτουργία. Οπότε απέναντι στα Τρίκαλα όλα θα αρχίσουν από την άμυνα. Από εκεί θα πάρουμε ενέργεια ώστε να βρούμε εύκολους πόντους στην επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Τα Τρίκαλα διαθέτουν μια ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ. Προσπαθούν να πηγαίνουν σε γρήγορες επιθέσεις, έχουν καλές επιλογές και προτιμούν το σκορ να πηγαίνει σε υψηλά επίπεδα. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε λοιπόν να κάνουν το παιχνίδι τους».

Σχετικά με το που θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός: «Στην ομαδική δουλειά σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά πρέπει να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα, να βρούμε τα ελεύθερα σουτ και να μην κάνουμε λάθος επιλογές. Όσο για την αμυντική μας συμπεριφορά και εκεί χρειάζεται να κάνουμε ομαδική προσπάθεια με σωστές βοήθειες και αρκετή συγκέντρωση. Επίσης θέλουμε να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: