Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Και στο βάθος… Μάντζιος!

Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στον Πανιώνιο το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει κερδίσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και ήδη έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

Και στο βάθος… Μάντζιος
Από τις 14 Σεπτεμβρίου έχει ο Πανιώνιος να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, όταν είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό το πράγμα έχει δημιουργήσει προβληματισμό στη διοίκηση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ και υπάρχει δίλημμα για το αν χρειάζεται να αντικατασταθεί ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, καθώς ακολουθεί η νέα διακοπή του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να ψάξουν τα αίτια για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Πάντως, στον Δημήτρη Τερεζόπολου επιρρίπτεται μέρος ευθυνών για τις επιλογές του σε αρκετά παιχνίδια, αν και του αναγνωρίζεται πως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες αλλά είναι παράλληλα αρκετά άτυχη.

Μάλιστα, έχει προκύψει έντονη φημολογία για τη διάδοχη κατάσταση με το όνομα του Άκη Μάντζιου να ακούγεται έντονα, αφού έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: