Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Αυλωνίτης: «Νιώθω πιο δυνατός»

Παιχνίδι με το παιχνίδι ο Τάσος Αυλωνίτης μοιάζει ν' αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που παραδέχθηκε κι ο ίδιος μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό.

Αυλωνίτης: «Νιώθω πιο δυνατός»
Ο Μίτσελ εμπιστεύτηκε μια θέση βασικού στον Τάσο Αυλωνίτη, με τον Έλληνα αμυντικό να ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του και μάλιστα να σκοράρει στο 5-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό.

Αμέσως μετά το ματς, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, Χρήστο Μουρίκη για τον χρόνο που του αφιερώνει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Πέτυχες ακόμα ένα ωραίο γκολ σήμερα και καταχειροκροτήθηκες από τον κόσμο αμέσως μετά. Πως αισθάνεσαι για αυτό;

«Eυχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δίνει στήριξη και στο γκολ με τον Παναθηναϊκό αλλά και τώρα, σε κάθε ευκαιρία μου την δίνει, τον ευχαριστώ πολύ και προσωπικά το γκολ θέλω να το αφιερώσω στον κύριο Μουρίκη, γιατί έχει δουλέψει πολλές ώρες μαζί μου έξτρα, αν η ομάδα έχει πρωί προπονήσεις αυτός μου κάνει έξτρα και το απόγευμα και θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλα και συνεχίζω δυνατά».

Κάθε γκολ που πετυχαίνεις σε βοηθάει στον τομέα της αυτοπεποίθησης. Νοιώθεις ολοένα πιο δυνατός;

«Ναι νιώθω πολύ πιο δυνατός σε σχέση με το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μεγάλη αυτοπεποίθηση και όπως σας είπα και πάλι ο κόσμος μου δίνει πολύ δύναμη και με στηρίζει, οπότε θέλω να του το ανταποδώσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: