Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιους»

Παράπονα από μερικούς παίκτες που δεν παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι είχε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ρεθύμνου.

Ιβάνοβιτς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιους»
Μόνο τη νίκη κράτησε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά το 79-70 του Παναθηναϊκού επί του Ρεθύμνου. Ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε κάποια παράπονα από ορισμένους παίκτες του, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ομάδα που έχει φτιάξει.

«Είμαι ικανοποιημένος από την νίκη. Κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στην προετοιμασία του παιχνιδιού είδαμε ότι είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα με πολύ ταλέντο. Πολύ καλή ομάδα» δήλωσε αρχικά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και πρόσθεσε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με κάποιους παίκτες μας γιατί δεν είχαν την νοοτροπία και τη συγκέντρωση να παίξουν. Με κάποιους από τους παίκτες μου. Μετά το ματς με την Αρμάνι είπα ότι θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να προοδεύουν, αλλά μάλλον δε γνωρίζω ακόμα πολύ καλά τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Σκουρτόπουλο για την ομάδα του».

Για το γεγονός πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής: «Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι. Αν και πήραμε διαφορά οι αντίπαλοί μας το.. γύριζαν και γι αυτό ο Διαμαντίδης θα έπρεπε να παίξει».

Από την πλευρά του, ο Έι Τζέι Σλότερ είπε: «Πρέπει να δώσουμε τα… εύσημα στους αντιπάλους μας. Ήταν πάρα πολύ καλοί, ενώ εμείς πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως θα έπρεπε. Πρέπει και για τα 40 λεπτά να παίζουμε συγκεντρωμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: