Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η σιγουριά και το μήνυμα!

Σίγουροι για την ανατροπή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό μετά την «πεντάρα» επί του Πανθρακικού. Το μήνυμα που έστειλε σε όλους ο Μίτσελ.

Η σιγουριά και το μήνυμα
Δύο βαθμοί χωρίζουν πλέον τον Ολυμπιακό από τον ΠΑΟΚ, ύστερα από τη νίκη (με σκορ 5-1) των Πειραιωτών επί του Πανθρακικού σε συνδυασμό με την ήττα (1-2) των Θεσσαλονικέων από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Τούμπα.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρουσιάζονται σίγουροι ότι θα καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας και αργά ή γρήγορα θα περάσουν εκείνοι στην κορυφή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας εκφράζουν την πίστη ότι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα θα καταφέρει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, έχοντας μάλιστα και στις αρχές Δεκεμβρίου το (εξ αναβολής) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται ικανοποιημένοι και από την απόδοση που είχαν στη χθεσινή αναμέτρηση όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν, με καλύτερό όλων τον Μπουχαλάκη που είχε δύο ασίστ και από δική του προσπάθεια προήλθε το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Ο νεαρός χαφ είναι ένα από τα στοιχήματα του Μίτσελ, καθώς από το Τουρνούα στην Αμερική έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στην ομάδα και να δώσει περισσότερες επιλογές στον Ισπανό κόουτς.

Ωστόσο, εκείνο που προκάλεσε την απορία όλων ήταν η απόφαση του 52χρονου τεχνικού να αφήσει στον πάγκο τον Παϊτίμ Κασάμι και αργότερα με την απάντηση που έδωσε στη συνέντευξη Τύπου φάνηκε ότι έχει παράπονα από τον Ελβετό μέσο.

Άλλωστε, πριν από λίγες μέρες άφησε εκτός 18άδας και τον Ντουρμάζ από τον οποίο φαίνεται να έχει επίσης παράπονα και περιμένει περισσότερα στο μέλλον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: