Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Όπως και να’ χει, θέλει Γαλλία!!

Μετά τις αλλαγές που σημειώθηκαν την τελευταία στιγμή στην Εθνική Ελλάδας, οι διεθνείς συγκεντρώνονται σήμερα με στόχο την αντεπίθεση στο δρόμο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Όπως και να’ χει, θέλει Γαλλία!
Ανακατατάξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες δύο μέρες στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016, και τη φιλική αναμέτρηση με τη Σερβία στα Χανιά.

Αρχικά ο Κλαούντο Ρανιέρι αναγκάστηκε να αντικαταστήσει το Σάββατο τους Χολέμπας και Φορτούνη με τους Τασουλή και Ντίνα, αντίστοιχα.

Ωστόσο, η κακοδαιμονία συνεχίστηκε και την Κυριακή, αφού ο Σαλπιγγίδης και ο Παπασταθόπουλος είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού και στη θέση τους κλήθηκαν οι Κολοβός και Βύντρα.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος της «γαλανόλευκης» δεν αλλάζει και δεν είναι άλλος από τη νίκη την προσεχή Παρασκευή στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Περιθώρια για άλλες απώλειες δεν υπάρχουν και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν καλά όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τονίζοντας ότι πρέπει να ξεκινήσει τώρα η αντεπίθεση για να μην χαθεί το τρένο που πάει στο Euro της Γαλλίας.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας συγκεντρώνεται σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (η μοναδική ανοιχτή για τον κόσμο και τα ΜΜΕ).

Την αποστολή αποτελούν πλέον οι: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Βύντρα, Τασουλής, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Ντίνας, Κολοβός, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης και Γκέκας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: