Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Θα τον ξαναδούν…!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τσέκαρε χθες για λογαριασμό της ΑΕΚ τον Νεμάνια Νίκολιτς και θα υπάρξει εκ νέου «εξέτασή» του. Ποιους άλλους τσέκαρε. Οι σκέψεις εν όψει Παναχαϊκής και η εξέλιξη για το γήπεδο.

Θα τον ξαναδούν…
Η περίπτωση του Νεμάνια Νίκολιτς απασχολεί την ΑΕΚ έντονα. Ο γεννημένος στη Σερβία, αλλά πλέον… Ούγγρος, έχει στοιχεία που ενδιαφέρουν την «Ένωση» για τη θέση του σέντερ φορ. Χθες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον παρακολούθησε στον εκτός έδρας αγώνα της Κεκσκεμέτι-Βιντεότον (0-0), όπου δεν σκόραρε, αλλά ο 27χρονος άσος που φέτος έχει 13 γκολ σε 14 αγωνιστικές άφησε θετικές εντυπώσεις. Συν τοις άλλοις, στο τέλος της σεζόν ο Νίκολιτς μένει ελεύθερος. Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να τον παρακολουθήσουν ξανά για να αποκτήσουν ολοκληρωμένη άποψη προτού αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, που προσεχώς θα ταξιδέψει και στη Βραζιλία για να δει παίκτες, φέρεται να παρακολούθησε άλλους τρεις παίκτες σε αγώνες του ουγγρικού πρωταθλήματος. Τον 26χρονο μεσοαμυντικό Γιόζεφ Βάργκα και τον 25χρονο αριστερό μπακ Μίχαλι Κόρχουτ της Ντέμπρετσεν, καθώς και τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Άντρας Ράντο της Σομπατέλι. Και οι τρεις τους είναι διεθνείς, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Δείχνει τις σκέψεις του

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή (18:00) που θα γίνει πιθανότατα στο Παμπελοποννησιακό. Ο Τραϊανός Δέλλας θα δείξει τις σκέψεις του για το πώς θα καλυφθούν τα κενά των Μπακάκη και Μάνταλου, που σήμερα ενσωματώνονται στην Εθνική. Τη θέση του πρώτου στο δεξί άκρο άμυνας, δεδομένου ότι ο Γεωργέας είναι τραυματίας, πιθανότατα θα πάρει ο Λαμπρόπουλος με τον Σαρρή να τον αντικαθιστά στο κέντρο άμυνας. Ο Ζόριτς είναι φαβορί για αντι-Μάνταλος, ενώ υπάρχει σκέψη ο Αραβίδης να παίξει δεξιά και ο Ντ’ Ακόλ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

*Σήμερα κατατίθενται από την πλευρά της ΑΕΚ στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας συμπληρωματικά έγγραφα που ζητήθηκαν για την υψομετρική μελέτη και εκφράζεται η αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος του μήνα θα εκδοθεί η άδεια οικοδομικών εργασιών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: