Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Σε... αναμμένα κάρβουνα για Σωκράτη!!

Αγωνία στην Εθνική. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που αποχώρησε τραυματίας στο ματς απέναντι στην Γκλάντμπαχ, θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα και είναι αμφίβολος για το ματς με τα Νησιά Φερόε.

Σε... αναμμένα κάρβουνα για Σωκράτη!
Νέο πρόβλημα τραυματισμού ανησυχεί την Εθνική ομάδα ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στα Νησιά Φερόε, την ερχόμενη Παρασκευή (14/11) για τα προκριματικά του Euro.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης της Ντόρτμουντ απέναντι στην Γκλάντμπαχ με πρόβλημα τραυματισμού. Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Βεστφαλών, ο διεθνής αμυντικός δέχτηκε ένα χτύπημα στην γάμπα σε μια διεκδίκηση της μπάλας και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από την μεριά του ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε: «Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος πολύ εκδηλωτικός. Μας έκανε να πιστεύουμε ότι είναι κάτι φοβερό, όμως νομίζω πως είναι απλώς ένα χτύπημα. Θέλει να ταξιδέψει στην Εθνική ομάδα».

Όσον αφορά την Ντόρτμουντ δεν υπάρχει ανησυχία για τα επόμενα ματς, αφού θα απουσιάσει έτσι κι αλλιώς απέναντι στην Πάντερμπορν, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Αντίθετα, στην Εθνική περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα ενόψει Ν. Φερόε αλλά και του φιλικού απέναντι στην Σερβία την επόμενη Τρίτη (18/11).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: