Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Περέιρα: «Είναι νωρίς ακόμη»

Στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Φακούντο Περέιρα, υποστηρίζοντας πως είναι νωρίς ακόμη για να βγουν συμπεράσματα για τη μάχη του τίτλου.

Περέιρα: «Είναι νωρίς ακόμη»
Φανερά απογοητευμένος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Φακούντο Περέιρα. Ο μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» τόνισε πως είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα σχετικά με τη μάχη του τίτλου, υπογραμμίζοντας πως σε μια ομάδα ευθύνονται όλοι για τις ήττες, όπως και για τις νίκες.

Αναλυτικά:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν ανώτεροι και οι άλλοι με δύο φάσεις έβαλαν δύο γκολ. Ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες. Πλέον βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάζουμε να βελτιωθούμε».

Για την συνέχεια: «Είναι ακόμα νωρίς είτε στο +5, είτε στο +2, είτε στο -2 εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς και αυτό είναι η πίεση για εμάς. Έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε και στο τέλος μακάρι να είναι η διαφορά στο συν έστω και ελάχιστη. Το θέμα είναι να νικάμε. Όταν κάποιος δεν πάει καλά δεν πάει όλη η ομάδα καλά. Όταν νικάμε, νικάμε όλοι, όταν χάνουμε, χάνουμε όλοι».

Για το τέρμα του: «Ήταν σημαντικό γιατί επέστρεψα από τραυματισμό και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν το χάρηκα γιατί χάσαμε. Μακάρι να βάλω και άλλα στην συνέχεια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: